

De Chocuise Souplesse witte chocolade glazuur (Neutraal) van Royal Steensma is een flexibele coating op basis van witte chocolade voor het decoreren en/of afdekking van wafels, gebak en donuts.
De Chocuise Souplesse witte chocolade glazuur (Neutraal) van Royal Steensma is een flexibele coating op basis van witte chocolade voor het decoreren en/of afdekking van wafels, gebak en donuts. De glazuur hardt niet volledig uit en blijft dus flexibel, waardoor de coating niet zal breken. Een bijkomend voordeel van deze neutrale witte chocoladeglazuur is dat je zelf nog kleur en smaak kunt toevoegen.
Verwarm de chocuise souplesse van witte chocolade glazuur in een chocoladeverwarmer of au bain-marie naar een temperatuur van ca. 50°C. Je kunt de emmer eventueel voorverwarmen in de magnetron op laag vermogen. Afhankelijk van de gewenste laagdikte verwerken bij een temperatuur van 25- 35°C. Product na coveren/decoreren koelen.
Suiker, palmvet, kokosolie, lactose (MELK), weipoeder (MELK), emulgatoren (E492, E322 (SOJA)), kleurstoffen (E120, E133), natuurlijk aroma, aroma.
Koel en droog bewaren