

De caramel saus van Callebaut® is een caramelsaus met een intense smaak van botertoffee. Je kunt deze karamel saus zowel koud als warm verwerken en is geschikt voor o.a. wafels, ijs, ijscoupes, milkshakes, crepes, poffertjes, fruit en nog veel meer!
De Caramel Topping van Callebaut® is een caramelsaus met een intense smaak van botertoffee die ideaal is om bakproducten, desserts en drankjes mee te verrijken. Je kunt deze karamel saus zowel koud als warm serveren. Gebruik deze caramel saus topping om o.a. wafels, ijs, ijscoupes, milkshakes, crepes, poffertjes en fruit te voorzien van met een decadente hoeveelheid lopende, zijdezachte karamel met het aroma van heerlijke botertoffee! Kortom een kwalitatief hoogwaardig en superveelzijdig product om je vingers bij af te likken!
Vraag een willekeurige professionele banketbakker, patissier of chocolatier wat de beste en lekkerste chocolade is dan zal hij zonder aarzelen het merk 'Callebaut' noemen. Callebaut is een Belgische chocoladeproducent die van over de hele wereld de beste cacaobonen importeert om er de lekkerste en fijnste chocolades van te maken!
Lollywafel, Bubblewafels, Luikse Wafels, Brusselse wafels, Crepes, Poffertjes
(topping, garneren)
Amerikaans ijs, Gelato, Softijs, Sorbets, Fruit
(topping, garneren)
Gebak, Desserts, Bavarois, Custardpudding, Kwark, Ganache, Mousse
(topping, garneren)
Dranken
(op smaak brengen)
Gekarameliseerde suikerstroop 100,0%.
Energie: 306 kCal / 1280 kJ
Vetten: 0 g
waarvan verzadigde vetten: 0 g
Koolhydraten: 76,5 g
waarvan suikers: 76,5 g
Eiwitten: 0 g
Zout: 0 g