

De 'Dark Chocolate Flavour Topping' van Callebaut® is een chocoladesaus met een decadente, fluweelzachte en intense cacaosmaak. Je kunt deze chocolade saus zowel koud als warm verwerken en is geschikt voor o.a. wafels, ijs, ijscoupes, milkshakes, crepes, poffertjes, fruit en nog veel meer!
De Dark Chocolate Flavour Topping van Callebaut® is een chocoladesaus met een decadente, fluweelzachte en intense cacaosmaak die ideaal is om bakproducten, desserts en drankjes mee te verrijken. Je kunt deze chocolade saus koud verwerken of in een bain-marie van ca. 35 °C om warm te serveren. Gebruik deze pure chocoladesaus voor wafels, ijs, ijscoupes, milkshakes, crepes, poffertjes, fruit en nog veel meer! Kortom een kwalitatief hoogwaardig en superveelzijdig product om je vingers bij af te likken!
Vraag een willekeurige professionele banketbakker, patissier of chocolatier wat de beste en lekkerste chocolade is dan zal hij zonder aarzelen het merk 'Callebaut' noemen. Callebaut is een Belgische chocoladeproducent die van over de hele wereld de beste cacaobonen importeert om er de lekkerste en fijnste chocolades van te maken!
Lollywafel, Bubblewafels, Luikse Wafels, Brusselse wafels, Crepes, Poffertjes
(topping, garneren)
Amerikaans ijs, Gelato, Softijs, Sorbets, Fruit
(topping, garneren)
Gebak, Desserts, Bavarois, Custardpudding, Kwark, Ganache, Mousse
(topping, garneren)
Dranken
(op smaak brengen)
Glucosestroop, water, dextrose, suiker, mager cacaopoeder, stabilisator: sorbitol, gecondenseerde melk (volle melk, suiker), geleermiddel: E407 gestandaardiseerd met suiker, conserveermiddel: E200, zout, vanilline.
Energie: 243 kCal / 1016 kJ
Vetten: 1,2 g
waarvan verzadigde vetten: 0,7 g
Koolhydraten: 55,5 g
waarvan suikers: 51 g
Eiwitten: 2,1 g
Zout: 0,07 g