

Poffertjesmix voor professioneel gebruik om de lekkerste échte Hollandse poffertjes te bakken. Deze mix voor poffertjes is kant-en-klaar dus je hoeft er alleen maar water bij te doen en het beslag is direct verwerkbaar!
Poffertjesmix voor professioneel gebruik om de lekkerste échte Hollandse poffertjes te bakken. Deze mix voor poffertjes is kant-en-klaar dus je hoeft er alleen maar water bij te doen en het beslag is direct verwerkbaar!
RENDEMENT
Je kunt met 1kg mix, afhankelijk van de soort bakplaat, ca. 200-250 poffertjes bakken.
GEBRUIKSAANWIJZING
Mix 1 kg mix + 1500 ml water en bak ± 3 min. op 220°C. Doe de poffertjesmix in een beslagkom of keukenmachine, voeg het water geleidelijk toe en mix het geheel tot een glad beslag. Het beslag is direct verwerkbaar. Zorg dat de bakplaat op temperatuur is. Spuit de bakplaat in met bakspray en vul de holletjes met beslag. Draai de poffertjes om zodra het beslag bovenop is gestold en de onderkant goudbruin is.
INGREDIËNTEN
TARWEbloem, weipoeder (MELK), rijsmiddelen: E341; E500, maïszetmeel, EIwitpoeder, EIgeelpoeder, zout, vanilline.
ALLERGENEN INFORMATIE
Allergene voedingsmiddelen staan met hoofdletters vermeld op de ingrediëntenlijst. Kan sporen van rogge, gerst, soja en amandel bevatten.
VOEDINGSWAARDEN/100g.
Energie 1418Kj (338kcal). Vetten 1,5g; waarvan verzadigd 0,4g. Koolhydraten 68,5g; waarvan suikers 10,9g. Eiwitten 15g. Zout 0,9g.
BEWAREN
Koel & droog bewaren. Beslag wat is aangemaakt kun je ca. 2-3 dagen in de koeling bewaren.
Perfect verpakt dus zonder wegen voor elke gebruik goeie kleur met bakken en lekkere smaak ben tevreden
Ik gebruikte normaal gesproken altijd mijn eigen recept in m'n stand maar dit is toch echt een héél stuk makkelijker en uiteindelijk ook goedkoper. Geen gedoe meer met vooraf beslag maken maar gewoon tijdens het werk even snel vers beslag aanmaken met een beetje water en direct bakken. Qua smaak zijn de poffertjes erg lekker en ook de klandizie was dik tevreden. Een dikke vette aanrader dus!