

De Chocuise Souplesse kersen glazuur van Royal Steensma is een flexibele coating op basis van witte chocolade met de smaak van kersen voor het decoreren en/of afdekking van wafels, gebak en donuts.
De Chocuise Souplesse kersen glazuur van Royal Steensma is een flexibele coating op basis van witte chocolade met de smaak van kersen voor het decoreren en/of afdekking van wafels, gebak en donuts. De glazuur hardt niet volledig uit en blijft dus flexibel, waardoor de coating niet zal breken.
Verwarm de chocuise souplesse kersen glazuur coating in een chocoladeverwarmer of au bain-marie naar een temperatuur van ca. 50°C. Je kunt de emmer eventueel voorverwarmen/smelten in de magnetron op laag vermogen. Afhankelijk van de gewenste laagdikte verwerken bij een temperatuur van 25- 35°C. Product na coveren/decoreren koelen.
Suiker, Plantaardig vet (Palm), Plantaardige olie (Kokos), Lactose (MELK), Weipoeder (MELK), Emulgatoren (E322 (SOJA), E492), Natuurlijk aroma, Kleurstoffen (E120, E133), Natuurlijk vanillearoma.
Koel en droog bewaren