

Deze Callebaut witte chocolade is zonder twijfel de meest veelzijdige en lekkerste witte chocolade die er is! Dit recept genaamd 'W2' van Callebaut kenmerkt zich door de volle romige smaak met een vleugje vanille. Door de handige witte chocolade druppels (Callets) is de chocolade eenvoudig te smelten en verwerken.
Deze Callebaut witte chocolade is zonder twijfel de meest veelzijdige en lekkerste witte chocolade die er is! Dit recept genaamd 'W2' van Callebaut kenmerkt zich door de volle romige smaak met een vleugje vanille. Door de handige witte chocolade druppels (Callets) is de chocolade eenvoudig te smelten en verwerken. Je kunt de Callebaut witte chocolade druppels voor vele toepassingen gebruiken zoals o.a. als topping voor alle soorten wafels, crêpes, poffertjes of fruitsticks. Maar je kunt er natuurlijk ook chocolademelk, bonbons of chocoladerepen mee maken. Daarnaast is hij door zijn medium vloeibaarheid ook zeer geschikt voor de chocoladefontein. Kortom een kwalitatief hoogwaardig en superveelzijdig product om je vingers bij af te likken!
Vraag een willekeurige professionele banketbakker, patissier of chocolatier over de hele wereld wat de beste en lekkerste chocolade is dan zal hij zonder aarzelen het merk 'Callebaut' noemen. Callebaut is een Belgische chocoladeproducent die van over de hele wereld de beste cacaobonen importeert om er de lekkerste en fijnste chocolades van te maken!
Lollywafel, Bubblewafels, Luikse Wafels, Brusselse wafels, Stroopwafels, Crepes, Poffertjes, Fruit, Koekjes etc.
(topping, glazuren, omhullen, garneren)
Amerikaans ijs, Gelato, Softijs, Sorbets, Fruit
(topping, garneren, op smaak brengen)
Chocoladefontein
(topping)
Gebak, Desserts, Bavarois, Custardpudding, Kwark, Ganaches, Glazuur, Mousse
(topping, garneren, op smaak brengen)
Banket, Bonbons, Caramel, Chocolade clusters & smeersels, Ganache, Mendiants, Truffels
(omhulling, holfiguren & pralines mouleren, drageren, spuitdecoratie, sprayen (airbrush), op smaak brengen)
Dranken, Chocolademelk
(op smaak brengen)
Suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, Emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanille aroma
Energie: 569 kCal / 2382 kJ
Vetten: 35,8 g
waarvan verzadigde vetten: 22,7 g
Koolhydraten: 55,4 g
waarvan suikers: 55 g
Eiwitten: 6 g
Zout: 0,21 g
Bewaartemperatuur : 12 - 20 °C
De producten moeten bewaard worden in een schone-, droge- (relatieve vochtigheid max.70 %), en reukvrije omgeving.